A szerzők

Dr. Krivácsy Péter

A könyv ötletadója, az Országos Mentőszolgálat vezető gyermekgyógyásza, a Léghajó Program szakmai vezetője. Korábban a Szent László Kórház Gyermekintenzív Osztályán dolgozott 9 évet, kezdetektől szolgálatot teljesít a budapesti gyermekrohamkocsin. 3 éven keresztül a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Kha. kuratóriumi elnöke volt. Nap, mint nap találkozik a könyvben feldolgozott problémás helyzetekkel. A Gyermekkori vészhelyzetek - S.O.S. megoldások könyv szerzője.

Dr. Battonyai Tünde

Pszichiáter szakorvos, aki a Dr. Battonyai Magánrendelő vezetője és pályája során már több ezer felnőtt, kamasz és család gondjait segített megoldani, rendszeres szakértője, vendége számos médiumnak.

Marsi Zoltán

Középiskolai tanár, elsősegély szakoktató, egészségfejlesztési szakértő, egyetemi óraadó. Pályakezdete óta az Alternatív Közgazdasági Gimnázium pedagógusa, az Országos Mentőszolgálat által szervezett Országos Elsősegély-ismereti Verseny ötletgazdája és főszervezője. Számtalan kamaszokkal kapcsolatos felmérés, publikáció szerzője, társszerzője. Több hazai, egészségfejlesztéssel foglalkozó portál szakértője.